KİLİS / MERKEZ - MERCİDABIK ORTAOKULU

MERCİDABIK ORTAOKULU

SARAÇ MEHMET ÇAVUŞ MAH. HASAN POLATKAN CAD. NO3 79000 MERKEZ/KİLİS
Vizyon
Mercidabık Ortaokulu, Milli Eğitim Temel Kanunu´nun belirlediği genel amaçlar çerçevesinde ilköğretim düzeyinde kendisine, ailesine, ülkesine ve insanlığa yararlı, ülkesini ve milletini seven, laik, demokratik, Türkiye Cumhuriyeti´nin temel niteliklerine ve Atatürk İlkeleri´ne bağlı, çağdaş gençler yetiştirmeyi amaçlar.
Misyon
Okulumuzu tercih eden öğrencilerin; duygusal, bilişsel, davranışsal ve sosyal gelişimlerine bağlı olarak özgüven ve sorumluluk duygularını geliştirip, tüm potansiyellerini kullanmalarına fırsat tanıyarak, kendisine uygun olan üst öğrenim kurumuna yönlendirerek başarılı sağlamak ve böylelikle ülkemizin ihtiyacı olan iyi birer yurttaş ve eğitimli sosyal bireyler yetiştirmeye katkıda bulunmaktır.
Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM
Saatler
SABAH DERS BAŞLANGIÇ SAATİ : 08.30 - 11.50 ÖĞLEDEN SONRA DERS BAŞLANGIÇ SAATİ : 13.20 - 15.40
DOĞALGAZ